SISSONNE    GYERMEKTORNA STÚDIÓ ÉS MOZGÁSKÉPZŐ MŰHELY
Rólunk
Tevékenységeink
A létesítmény
Galéria
Beiratkozás
Hírek
Elérhetőség
Hírek
Weöres óvoda új nyilatkozat
Működési szabályzat

Üdvözöljük honlapunkon!

 
   
Tudvalévő, hogy óvodás és kisiskolás korban a gyermekek mozgásvágya kielégíthetetlen.

Mindenre fogékonyak, de nem mindegy, hogy mit és hogyan tanítunk meg nekik, hiszen az e korban megszerzett jó alapokra lehet majd a későbbiekben biztosan építkezni. E tény rendkívüli fontosságát felismerve alapítottuk meg 1998-ban a Sissonne Gyermektorna Stúdió és Mozgásképző Műhely-t, mely országos viszonylatban is egyedülállónak tekinthető magánoktatási intézmény.
A gyermekek magas szintű esztétikai mozgásfejlesztése egy új építésű, szakmai szempontok szerint rendkívül jó eszközellátottságú elegáns létesítményben folyik.

 
   
Tevékenységeink   A létesítmény   Beiratkozás
A tornastúdióban nem élsportolók képzése folyik, az oktatás célja a mozgás megszerettetése, a sportmozgások alapjainak lerakása, minden növendék számára az...
 
A tornastúdió Szombathely herényi kertvárosi övezetében, helyi járatos autóbusszal és személygépkocsival (vidékről is) egyaránt jól megközelíthető helyen található.
 
Előre egyeztetett időpontban lehetőség van óralátogatásra és személyes tájékoztatásra is. Beiratkozni csak személyesen, a működési feltételek megismerése...
[+] tovább   [+] tovább   [+] tovább

 
 
 
Copyright © Sissonne 2012. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu